Simpel maar effectief, dat is de Hidemybell ten voeten uit. Eigenlijk wil niemand een bel op zijn fiets, maar iedereen weet dat het nodig is. Hidemybell verstopt hem prachtig (dat wisten we al) en doet dat nu ook met je actioncam of verlichting.

De Hidemybell integreert een houder voor je fietscomputer met een bel door deze te verstoppen want met een fietscomputer erop zie je de bel nauwelijks. Maar je hoort hem des te beter als het nodig is, en daar gaat het ook om natuurlijk.

De nieuwe uitvoering is eigenlijk identiek aan zijn voorganger, maar met een leuke toevoeging: Onder de mounzit namelijk een extra bevestigingspunt, gebaseerd op die van de GoPro actioncams. Maar niet alleen GoPro gebruikt die manier van bevestigen, ook bijvoorbeeld Garmin en Shimano gebruiken de “GoPro-manier”. En zoals je op de foto’s op de site van Hidemybell kan zien, kan je er bijvoorbeeld ook een Sigma Buster lamp op monteren. Handig dus! Niet nóg een extra mount op je stuur, maar alles wat netter op één mount, bij elkaar.

De nieuwe Hidemybell kost € 34,95. Het extra bevestigingspunt is optioneel. Deze kost los € 12,95, maar wanneer je hem in combinatie met de gehele mount koopt, kost deze € 8,-. De Hidemybell is er nu voor Garmin, Sigma, Mio, Polar, Wahoo en Bryton fietscomputers.

Meer info over Hidemybell

Hidemybell-2016hidemybell-2016-3 hidemybell-2016-4

Gerelateerd