Niet iedereen vindt fietsen en tegelijkertijd muziek luisteren via een hoofdtelefoon een goede combinatie. Aan de andere kant mag je in je auto wel muziek luisteren. Het komt er vooral op neer dat je je omgeving nog goed kunt horen. Maar daar gaat dit stukje helemaal niet over. Het gaat wel over Rapha die, samen met B&O, een nieuw lifestyle product aan haar collectie heeft toegevoegd; een hoofdtelefoon.

De B&O, wat officieel staat voor Bang & Olufsen, H6! Met een Rapha sausje. De H6 bestaat al in het assortiment van B&O en is er nu dus ook als Rapha versie. Waarbij het de kleurencombinatie zwart/roze is geworden. Zo zijn de speakers roze maar ook het kabeltje heeft die kleur. De oorkussens hebben hetzelfde leer gekregen als de GT handschoenen van Rapha (schapenleer), en de band over het hoofd heeft hetzelfde stofje als de Pro Team Softshell Jack.

Het geluid komt van B&O en kenners weten dat het daarmee dan wel goed zit.

maten: 197mm x 194mm x 30mm
gewicht: 230 gram
range: 20 – 22000 Hz
prijs: Euro 399,-

Ze hebben bij Rapha de H6 net even sportiever gemaakt en iets compacter. Voor de wielrenner is dit vooral een lekkere hoofdtelefoon wanneer je op de rollers binnen aan het trainen bent. Of voor je woonwerk verkeer.

Via Rapha

rapha-bno5 rapha-bno4 rapha-bno2 rapha-bno

En dan nog een fotootje van B&O, welke onderdelen er nou in zo’n H6 zitten.

benoh6rapha.rcc

Tags: