Als je dan toch de modder in moet tijdens deze donkere dagen, dan kan dat best met een vrolijk kleurtje, moeten ze bij Horse hebben gedacht. De framebouwers uit New York maken elk frame in hun eigen werkplaats en deze All Road Elite is er een voorbeeld van.

De fiets wordt gemaakt van stalen Columbus Zona buizen gecombineerd met True Temper OX Platinum. De voorvork is standaard van Enve. Officieel is het een gravelracer met een T47 bottom bracket, steekassen voor en achter en ruimte voor 45 mm banden. Remmen doe je uiteraard met schijfremmen zoals we op zoveel gravelracers zien. Bagage bevestigingspunten zitten standaard aan de achterkant. Aan de voorkant kan dit ook maar dan moet je de optionele Parlee voorvork kiezen. Op de foto is de fiets afgemonteerd met dikke Enve wielen en een Force groep van Sram.

Opties genoeg
De frameset kost standaard $ 2.450,- maar je kan optioneel kiezen voor interne bekabeling, Di2 routing, custom kleuren etc. etc. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wil. En je moet ook de btw nog even meetellen als je vanuit de VS invoert. Hieronder de fiets in zachtroze met zwart-roze details. De kleur van het zadel snap ik niet helemaal maar voor de rest ziet het er goed uit.

Meer info via Horse