Tja, met dit weer wordt het weer tijd om je hometrainer van stal te halen en in je woonkamer te plaatsen. Lekker midden voor de tv zodat je een goede film kan kijken terwijl je wat kilometers maakt. Meestal is je partner daar niet zo blij mee.

Want het staat in de weg. Maakt lawaai etc… Wat ze eigenlijk bedoelen is dat het een lelijk ding is dat het zo goed gekozen interieur verpest. Dan is er nu de oplossing van Ciclotte. Een hometrainer die je juist in je woonkamer wil zetten vanwege het moderne design. Na een prototype welke een tijdje is tentoongesteld, is het model nu in de verkoop. Te verkrijgen in carbon, grijs en paars. Compleet met een Selle Italia SLR zadel. De fiets heeft 12 weerstanden die via een digitaal schermpje aan de zijkant in te stellen zijn. Verder is de fiets helemaal in te stellen zodat je met een goede houding kunt fietsen. Of je portemonnaie er blij mee is…? Ruim $ 10.000,- is de prijs. Oei… kan je daar even een lekkere buiten fiets voor halen. Tevreden partner of een mooie buitenfiets …Dilemma’s.

Oh… en mocht je in een opwelling denken: PAARS… denk dan nog even verder want grote kans dat je partner ook niet vrolijk wordt van een paars ding in de woonkamer.