Als je als missie hebt, dat je de fietswereld mooier wilt maken, is rondfietsen in een schilderij een prima oplossing. Oke, dit is wel erg letterlijk, maar het Amsterdamse ‘Ingeklikt’ ontwerpt wielerkleding voor vrouwen, waarbij een van de designs is gebaseerd op het schilderij van Jan Davidsz. de Heem met de titel “Stilleven met bloemen in een glazen vaas” uit het Rijksmuseum. De kleding zelf wordt gemaakt in Italië.

Flower Bomb shirt
De Flower Bomb set valt erg op dankzij het vrolijke bloemendesign. Het shirt heeft een race specifieke pas voor vrouwen, waardoor het strak en aerodynamisch valt. De voorkant en zijkant van het shirt zijn voorzien van bloemen en ook op de rug vind je de bloemen terug. Niet over de gehele rug, maar alleen op de drie achterzakken. Aan de voorkant van het shirt wordt er gebruikt gemaakt van rode stiksels. Aan de achterkant zijn deze, net als het rugpaneel en de mouwen, zwart. Het uiteinde van de mouwen bestaat uit een rode band, waarbij de linkermouw is voorzien van het logo. Het shirt is voorzien van een gehele rits en heeft aan de onderzijde een siliconen gripper die voorkomt dat het shirt gaat opkruipen. Naast de drie achterzakken is er ook een waterdicht zakje dat kan worden afgesloten met een rits. Het shirt heeft een adviesprijs van € 89,-.

Flower Bomb broek
De Flower Bomb broek is aan de zijkant en op de onderrug voorzien van dezelfde bloemenprint als het shirt. De rest van de broek is zwart, met rode platgestikte naden. De uiteinden van de pijpen zijn, net als bij de mouwen, rood en ook staat hier aan de linkerkant het logo. De broek is voorzien van geperforeerde bretels en heeft siliconen grippers bij de pijpen. De zeem in deze broek is, zoals je ook mag verwachten, specifiek voor dames. De Flower Bomb broek kost € 99,-.

Naast het shirt en een broek uit de Flower Bomb serie, hebben ze ook bijpassende arm en beenstukken en een koersklak. Ook een fietsjack, mouwloos topje of een Trisuit zijn verkrijgbaar in hetzelfde design.

Meer informatie vind je op Ingeklikt.

Gerelateerd