Soms kom je van die dingen tegen waarvan je verbaasd bent dat je ze nog niet eerder bent tegengekomen. Zo ook met deze video van BroerZ.

De video gaat over een stalen Pinarello die in de buurt van Amsterdam een rondje fietst. De voiceover voelt als een combinatie van Jan van Veen en Spinvis. Leuk om te zien dat een stalen racefiets het hoofdonderwerp kan zijn van een video die daardoor ook nog boeiend is om naar te kijken. Mooiste zin uit de video: “ik ben een toerist, met altijd tegenwind” en zo is het maar net!


Via BroerZ

 

Gerelateerd

 • Richard

  Ik zie mijn tweede frame na de beruchte “peren schil “colnago…..weemoed en genoegen, terugdenkend aan dit fantastische frame…mooie video

 • ronald

  Mooie video , alleen jammer van de helm.
  Is slechte reclame voor veilig fietsen.

 • Anton

  zonder helm, shimano op pinarello….dan snap je het niet

 • Dirk

  Fijn filmpje, mooie fiets enne Ronald, die helm…. Wat maak je je druk man. Is fietsen echt veiliger met helm? Die gast op de film rijd toch geen competitie? Is lekker in z’n eentje aan ’t genieten.

 • John van Rooijen

  Ben het eens met jullie. Ik rijd NOOIT zonder helm; alleen voor deze opnames heb ik voor het beeld mijn helm afgedaan.
  Het is inderdaad een geweldig lekker frame, inmiddels zo’n anderhalf jaar verder is de fiets nog mooier geworden (andere zadelpen en andere wielen). Deze fiets gaat nooit meer weg!
  Dank voor de complimenten,

  John

 • ronald

  Ok , ik snap dat je geen helm op hebt voor de opname.
  En iemand met zo’n passie voor fietsen begrijpt ook wel dat de veiligheid voorop staat.

  • Doesbrand

   Fijn hoor, dat er mensen zijn die op staal blijven rijden. En of je op een Italiaans frame nou persé Campagnolo moet monteren… ben ik niet van overtuigd. Deze wielertourist met meestal tegenwind rijdt op een door Peter van de Klundert gebouwde Brands Columbus Max (staal dus…)