Soms krijgen we  mailtjes van jullie die we even willen delen. Deze keer is het een “kunst projectje” van Edwin Metgod. Hij kreeg het idee van ons eerdere jachttrofee aan de muur artikel.

En met dat idee heeft hij, heel simpel eigenlijk, een ijzeren ‘staaf’ en muurflens bij de Gamma gekocht voor € 12 euro. Het stuur heeft hij gekregen van Fietsen en Koffie in Assen die nog een stuur hadden liggen en het “projectje” zo leuk vonden.  Daarna de perfecte plek uitgekozen, in dit geval in de eetkamer (idee van vriendin omdat er iets moois aan de muur moest hangen). Kijk…  zulke vriendinnen daar houden we van.

Dus voor 12 euro bij de Gamma en een bezoekje aan de Fietsen en Koffie (al weet ik niet hoeveel stuurtjes ze daar nog hebben liggen :-)) en een beetje schroeven, heb je een super leuke fietsenhanger!

Voor de liefhebber nog even over de goed uitziende fiets: BMC SLX01 Racemaster uit 2009, Sram Force groep, Selle San Marco Ponza Titanox zadel, Deda ultra Carbon Stuurpen, Chinese wielen met Dati naven en Vittoria Rubino Pro’s banden.

Ziet er goed uit Edwin!

Voel je ook vrij om je leuke ideeën te mailen, en misschien plaatsen we  je “projectje” wel!

bmc-aandemuur3 bmc-aandemuur2