Het gebruikelijke probleem? Waar zet je je racefiets neer? Buiten? Binnen? Boven? In de kelder? In de gang? Of met een héle lieve partner misschien wel in de woonkamer.

Het blijft lastig. Je wil je dure bezit niet laten stelen of wegroesten. Maar realistisch gezien zijn er maar weinig fietsers die het voor elkaar krijgen om de racefiets mooi te laten opgaan in het interieur door het op te mogen hangen aan de muur. Een paar anderen kunnen de aan-de-muur-optie “verkopen” door te zeggen dat het ook tegelijk een handige boekenplank is.

Maar de grote meerderheid heeft er eigenlijk niet eens ruimte voor. Daar kan nu verandering in komen met de Bike Hoist van Floaterhoist. Ruimte die bijna nooit wordt gebruikt is natuurlijk het plafond. Als we daar nou onze fiets ophangen? Niemand die er last van heeft. Je racefiets hangt lekker warm en droog en, niet geheel onbelangrijk, we kunnen er af en toe even naar kijken.

De Bike Hoist werkt heel eenvoudig als een soort takel-systeem en kost $ 89,-

Hoe het werkt in de praktijk werkt? Kijk maar (foto’s, video en een echt voorbeeld voor in de keuken (lijkt me zelf een beetje vettig voor de fiets maar goed…):

 

Via Floaterhoist