Het fietsseizoen is voor de profs al weer begonnen, maar voor veel toerfietsers is het nog niet de tijd om buiten te fietsen. Maar die tijd komt wel steeds dichterbij. Ondanks de voornemens om de hele winter door te trainen, is dat bij velen niet gelukt en wordt het de eerste maanden weer zoeken naar de oude conditie.

Om daarbij te helpen start Wattbike (van de über-degelijke hometrainer) een 8-weekse indoor training onder begeleiding zodat je je conditie weer hebt gevonden voordat je de weg opgaat. In het nieuwe  trainingscentrum in Amsterdam zal vanaf a.s. maandag worden begonnen met de trainingen. In acht weken wordt je klaargestoomd voor het fietsseizoen.

Er zijn 3 keuze programma’s:

Witte Trui: 8 trainingen van 1,5 uur elk op dinsdag 18:30 of donderdag 20:00 of zaterdag 9:30. In overleg wordt bepaald wat de beste opbouw en training voor je is. Je traint namelijk op hartslag en op vermogen. Prijs: € 99 euro voor deze cursus Klaar voor het seizoen!

Daarnaast zijn er nog de Groene Trui en de Gele Trui waarbij je extra uren trainingen krijgt of zelfs een ademgasanalyse.

Waar: Wattbike test en trainings center, Amstelvlietstraat 1, Amsterdam

Dus heb je je conditie verloren in de winter, en kan je het niet opbrengen om in je eentje het weer op te bouwen… Hup aan de slag voordat het buitenfietsseizoen voor de grote groep weer begint.

Via Wattbike

wattbike-training