Het zou te ver gaan om alle wielerkleding over één kam te scheren, maar het is niet moeilijk om met de gemiddelde kledingset (wat dat dan ook is) te verdwijnen in de massa. Kallisto heeft een paar items waarmee het opgaan in die massa je moeilijk wordt gemaakt!

Je hoeft tegenwoordig geen Mario Cipollini meer te zijn om op te vallen op de fiets. Er is een aantal merken dat kleding maakt  die niemand anders heeft. Niet iedereen zit daar op te wachten, maar ben jij wel iemand die altijd op zoek is naar iets anders dan heeft Kallisto waarschijnlijk wel een paar interessante dingen voor je. Niet alles is even opvallend, maar we hebben er een paar gevonden die dat in ieder geval wel zijn. Ze hebben veel jerseys en bijpassende bibshorts, maar bij een aantal kledingsets ook bijpassende arm- en beenstukken! Als je voor die combinatie(s) gaat zal je niet snel een groep fietsers vinden waarin je je onopvallend kan bewegen.

Kallisto Sportswear

Gerelateerd

 • Mooi spul, is dat ook ergens in Nederland te koop?

  • Het is niet in de winkel te koop dus als je iets wilt bestellen zal je het via de website moeten doen

   • ok thanks voor de info!

    • Gerben Bastiaan

     Ik heb vandaag mijn setje binnen gekregen en het ziet er goed uit. Morgen is even testen om te voelen hoe het in de praktijk zit

 • Gerben Bastiaan

  Heeft er iemand kallisto besteld? En wat is zijn/haar ervaring?

  • Rick Niehof

   Nee maar ik sta op het punt een bestelling te plaatsen. Heb van een aantal mensen begrepen dat de kwaliteit zeer goed is gezien de prijzen.

 • Bas

  Wilde ook een shirt bestellen, maar krijg bij de website een vermelding van “login-username”, geen toegang dus. Iemand een verklaring?

 • Bas

  Hmm, had iets beter moeten zoeken. De site die hier op het blog wordt genoemd, geeft geen toegang (meer), maar het adres shopkallisto.com wel…

 • Ik heb het opgegeven om te bestellen :-(. Omdat ik vrij lang en small ben, heb ik eerst met de klantenservice gechat en het was mogelijk om een shirt met custom maten te maken. Hierna heb ik mijn maten in een mail gezet. Toen ik na een week niets gehoord had, heb ik een follow up gestuurd. Wederom niets gehoord. Ook bij de chatfunctie op de website krijg ik niemand te pakken. Hoewel ik de shirts dus erg cool vind, ga ik niet bestellen.

  Kan iemand nog een andere leverancier van originele shirts aanbevelen?