Deze zomer had Curated een pakket samengesteld voor na het fietsen. Lezen en bladeren! Lezen in de vorm van een nummer van het Magazine Soigneur. Zij hebben terecht als ondertitel: met liefde voor racefietsen. Soigneur is een fijn tijdschrift om te lezen met aandacht voor sfeer en uitstraling. De fotografie valt dan ook in positieve zin op!

In deze editie een stuk over Niki Terpstra, Tom Dumoulin, Fietsen in NY, etc etc. Soigneur verschijnt 4 keer per jaar (dat mag wat ons betreft wel wat vaker)

Daarnaast zat er de Cyclepedia (in boekvorm) in. Een prachtig naslagwerk over allerlei fietsdesigns. We hebben eerder al eens de digitale versie van Cyclepedia besproken. Maar op de koffietafel staat een boek natuurlijk net even mooier. Het voorwoord is gedaan door Paul Smith. Het boek is 224 blz. dik. Ik kan natuurlijk wel allemaal gaan opnoemen wat voor moois er in dit boek te vinden is, maar een paar foto’s werken beter denk ik.

Voor het nieuwe pakket van Curated heb je nog 17 dagen om je te abonneren. Wanneer je nog niet weet wat Curated precies is; lees hier dan kort over Curated.

Soigneur:

soigneur-terpstra soigneur-2 soigneur-1

En Cyclopedia:

cyclepedia-2 cyclepedia-3 cyclepedia-4