De brillen van 100% hebben de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen. Sinds dat Peter Sagan, en niet veel later ‘Ons Mathieu’ er mee werden gespot schoot de populariteit de lucht in. Het merk dat afkomstig is uit de motorcross heeft met Peter Sagan een perfect uithangbord en daar wordt ook tijdens de Tour goed gebruik van gemaakt.

Geen enkele bril hetzelfde
De 100% brillen die Sagan deze ronde draagt zijn de eigen Limited Edition uitvoeringen. De 100% Peter Sagan Limited Edition serie om precies te zijn. Dit geldt voor de modellen S2, Speedcraft en de Speedtrap welke hij alledrie tot zijn beschikking heeft deze tour. De brillen krijgen een speciale bewerking waardoor het de kleuren van de regenboog krijgt. De verschillende kleuren lijken als een soort olievlek over het frame te gaan. Erg gaaf gedaan. Het speciale proces dat ze gebruiken voor deze brillen maakt dat er geen enkele bril hetzelfde is. Op het frame staat het logo van Peter Sagan.

De bril komt in een eveneens Limited verpakking en bevat een bijpassende brillendoos en zakje. Standaard zit er een Hiper Red Multilayer Mirror lens in de bril, welke qua kleur mooi matcht met het frame. In de verpakking zit ook nog een Clear Replacement lens. De Limited Edition Peter Sagan S2 en Speedcraft brillen kosten € 225,- en de Limited uitvoering van de Speedtrap zal voor € 235,- over de toonbank gaan. De oplage van deze Limited Edition serie is beperkt en gezien de populariteit kon het wel eens zijn dat je er snel bij moet zijn.

via 100%

Gerelateerd