Net als in 2016 heeft het Australische MAAP weer een paar mooie schoenen ontworpen. Ook dit keer gaat het om een paar van het uit Zwitserland afkomstige Suplest met het model Edge 3 Pro. Afgelopen zomer heb ik deze Suplest Edge 3 Pro schoen uitvoerig getest en ik was, en ben, er nog steeds erg over te spreken. Waren de grijs met fluorgele schoenen al opvallend, deze MAAP uitvoering is dat helemaal.

Binnen de collectie van MAAP krijgt de schoen ‘Navy’ in de naam mee, naar de donkerblauwe kleur van de leest. Het mesh gedeelte op de voorkant is zwart, net als het carbonshield op de bovenkant en de haakjes voor de BOA sluiting. Aan de zijkant van de schoen staat in het wit de letters van MAAP. De logo’s en details van Suplest zijn allemaal in een mooie roze kleur, evenals de zijkant van de BOA’s. De binnenkant van de schoen is voor het grootste gedeelte glanzend wit, met blauwe stippen en aan de achterzijde nogmaals het logo van MAAP. Ondanks dat het blauw, met roze, wit en stippen misschien anders doet vermoeden vind ik het wel een stoere schoen.

Een paar Suplest schoenen in MAAP uitvoering zijn qua prijs gelijk aan een paar reguliere Suplest Edge 3 Pro schoenen (en geschikt voor zowel mannen als vrouwen): € 349,- inclusief gratis verzending. Een stevige prijs, maar dan heb je wel een uniek paar schoenen.

 

Gerelateerd