Tijdens de afgelopen Dutch Food Valley Classic zagen we ze al voorbij komen en wanneer we nu de tv afstemmen op de Tour of Brittain fietsen ze weer door het beeld. Madison Genesis Cycling team.

Er zijn vele wielerteams en wanneer we ze allemaal willen voorstellen/benoemen dan zijn we nog wel even bezig, maar dit team heeft iets speciaals. Team Madison Genesis is een Engels continental team dat wedstrijden rijdt voornamelijk in Engeland en Europa. Maar wat is er dan zo speciaal aan?

Toen we ze de eerste keer zagen fietsen waren we meteen gecharmeerd van hun verschijning. Supergave combinatie van kleuren op zowel kleding als de fiets die doet denken aan de Baum Coretto. Dit waarschijnlijk door de lichtblauwe kleur met oranje/zwarte accenten. De fietsen die ze rijden zijn van het merk Genesis en de kleding wordt geleverd door Madison; dan weet je ook waar de naam vandaan komt. Genesis is een fietsleverancier die titanium fietsen maakt! Dat maakt het team zo niet nog gaver; ze fietsen als enige in het profpeloton niet op carbon frames.

Al met al een mooi plaatje wanneer een renner van dit team voorbij raast. En dat willen ze zelf ook graag laten zien. Op de site staan een aantal filmpjes waarbij je een kijkje in de ploeg krijgt. En dat dit niet zomaar wat lukrake shots achter elkaar zijn blijkt wel uit onderstaand filmpje! Gaaf!