Mei staat in het teken van de Racefietsblog Strava Challenge! Georganiseerd in samenwerking met G-Skin Cycling Teamwear, Rosiir, Birzman en Center Parcs Events die de prijzen beschikbaar stellen. Wees gerust, je hoeft niet de KOM te zijn, het gaat om de kilometers!

Hoe doe je mee?
Meedoen is heel makkelijk. Enige voorwaarde is dat je een Strava-account hebt en lid bent van de Racefietsblog Strava club! Upload elke gefietste kilometer naar Strava en je doet mee.

Winnen?
Fietsen doe je natuurlijk voor je lol, maar nu kan je er ook wat mee winnen! Allereerst zijn er drie week-challenges waarvoor je in de betreffende week minimaal 150 km gefietst moet hebben. Alle renners die hier aan voldoen gaan in een grote pot en daar wordt een winnaar uitgetrokken, zo maakt iedereen kans. Naast het fietsen zal je dus ook een dosis geluk moeten hebben! Je kilometers voor de weekprijzen tellen automatisch ook mee voor de maand-challenge waarvoor je minimaal 550km moet hebben gefietst. Elke kilometer telt dus!

Week-challenge 1 i.s.m. Rosiir – Maandag 5 mei t/m zondag 11 mei
De winnaar van deze week-challenge wint een verzorgingspakket met o.a. Wcup sportdrink, Fitrabbit bietensap, Bes-T verzorgingscreme en Wcup vloeibare koolhydraatvoeding t.w.v ruim EUR 100,- . Een pakket waar je menig cyclo of alpencol mee de baas bent!

Week-challenge 2 i.s.m. G-skin Cycling Teamwear – Maandag 12 mei t/m zondag 18 mei
De winnaar van deze week-challenge mag tussen twee prijzen kiezen:
1 – Een G-Skin Nederland wieleroutfit
2 – Een volledig gepersonaliseerd G-skin wieleroutfit t.w.v EUR +/- 100.
Met deze outfit, bestaande uit jersey en bib-tight zit je altijd uniek gekleed op de fiets!

Week-challenge 3 i.s.m. Birzman – Maandag 19 mei t/m zondag 25 mei

De winnaar van deze week-challenge wint een Birzman Zacoo Maha IV vloerpomp en een Birzman Velocity minimpomp t.w.v EUR 82,90

Maand-challenge i.s.m. Center Parcs Events – Donderdag 1 mei t/m zaterdag 31 mei
De winnaar krijgt een compleet Eifel Cycling Classics arrangement voor 4 personen t.w.v EUR 456,-! Center Parcs Events organiseert jaarlijks de Eifel Cycling Classic als afsluiter van het wielerseizoen.
Dit evenement vindt plaats van 26 t/m 29 september. Het arrangement bestaat uit:
– 3 overnachtingen inclusief welkomstpakket
– sportontbijt
– verzekering tijdens de fietstocht
– technische ondersteuning
– tijdregistratie
– ravitailleringposten
– smaakvol pastabuffet na afloop én gebruik van reguliere faciliteiten Park Eifel
De routes bij de Eifel Cycling Classic variëren van 50 kilometer tot 200 kilometer, dus er is voor elke fietser een passende afstand te vinden. Een ware uitdaging en een perfecte afsluiting van het seizoen!

Kortom, zorg dat je nu nog lid wordt van de Racefietsblog Strava-club en spring op de fiets! Nieuwsgierig naar de tegenstand? Check de Strava-banner op de homepage!
Hopelijk een overbodige melding, maar het gaat dus om de afstand, niet om de snelheid! Houdt, naast de concurrentie, ook de veiligheid altijd goed in de gaten!

Met speciale dank aan G-Skin Cycling Teamwear voor de hulp bij het samenstellen van de prijzen. Kijk ook eens op hun Facebook en Twitter pagina’s.

Birzman.Zacco.VelocityRosiir Strava promopakket  |  Racefietsblog.nl GSkin.NL.TenueG-Skin1Eifel