Het seizoen is voorbij en dan kom je nog eens wat renners tegen. Zoals bij Cannondale bijvoorbeeld! Sebastian Langeveld, Dylan van Baarle en Tom-Jelte Slagter brachten een bezoek aan het kantoor en de fabriek in Oldenzaal.

Wees gerust, het is geen vervanging voor het Backstage event dat helaas niet door kon gaan, deze was voor de renner en het personeel. Wel leuk want voor de renners was het ook de eerste keer dat ze er waren. We gaan ook niet alles uit de doeken doen over alle activiteiten daar, maar indrukwekkend was het wel!

Het verbaast je misschien niet, maar erg aardige jongens, die Sebastian, Dylan en Tom. En oprecht geïnteresseerd. Net gewone mensen!

WINACTIE
Ze waren ook nog zo vriendelijk om een teamshirtje te signeren! En die kunnen jullie winnen. Een shirt van Castelli natuurlijk, met de drie handtekeningen die tussen de broodjes door met elkaars hulp werden geplaatst. Om het shirt te winnen hoef je enkel in een reactie te laten weten welke van deze drie renners de eerste overwinning gaat behalen in 2016 én natuurlijk in welke race. We gaan niet tot het einde van volgend seizoen wachten dus het blijft gissen. Deel de actie ook op je favoriete social media kanaal. Je hebt tot donderdagavond 22.00 uur de tijd!

Cannondale-Tom-Dylan Cannondale-factory- Cannondale-Sebastian-Dylan-Tom Cannondale-Dylan-Tom-fabriek Cannondale-signeren-Tom Cannondale-signeren-DylanCannondale-signeren-Sebastian