Veel liefhebbers van racefietsen vinden mooie fietsen kijken een leuke bezigheid. Uiteraard verschillen de smaken maar we kunnen wel stellen dat de grote meerderheid kan genieten van het Australische merk Baum. Ze maken stalen en titanium racefietsen (ook mountainbikes, maar door beroepsdeformatie kijken we daar niet naar :-)) die ze vaak van enorm mooie kleurstellingen voorzien. We hebben trouwens in het verleden zowel de Coretto als de Ristretto al eens getest.

Helaas zal het bij velen ook bij het kijken naar deze Baums blijven, omdat ze qua prijs nogal in het hoge segment zitten. Wil je ze in het echt bekijken dan kan je in Kampen de showroom (op afspraak) bezoeken van de Europese verdeler, Bureau Fidder. Ze hebben daar standaard zo’n 6 Baums staan en die wisselen regelmatig, daarnaast hebben ze ook het hele kleurenprogramma op buizen liggen. Hieronder wat mooie plaatjes om naar te kijken. Je ziet ook dat de keuze van wielen en afmontage kunnen helpen bij het beeld van de fiets. Ook de framemaat kan een fiets minder mooi of juist mooier maken.

baum-racefiets-10 baum-racefiets-9 baum-racefiets-8 baum-racefiets-7 baum-racefiets-5 baum-racefiets-4 baum-racefiets-3 baum-racefiets-2 baum-racefiets-roodbaum-racefiets-11 baum-racefiets-12 baum-racefiets-13baum-racefiets-14

 

Tags: