Pushbikers Racing team is een Duits wielerteam dat zich voornamelijk richt op het baanwielrennen. Sponsor, en deels naamgever, van de ploeg is het Duitse kledingmerk Maloja.

Je zou misschien denken dat het een Zwitsers kleding merk is vanwege dezelfde naam als de bergpas, maar niets is minder waar. Sinds begin van het seizoen rijdt het team in een compleet vernieuwd outfit. Een simpele, maar opvallende outfit met leuke details. Er wordt eigenlijk maar gebruik van twee kleuren. Zwart en een vanillekleur. De broek is geheel zwart waarbij de logo’s in vanillekleur zijn afgebeeld en bij het shirt is het precies het tegenovergestelde. De broek maakt gebruik van witte bretels, waar op de achterkant de tekst ‘Ride to Live’ staat te lezen, de slogan van Maloja. Meest opvallende aan het shirt is het streepjes motief. Wanneer je het shirt van dichterbij bekijkt zie je dat dit geen strepen zijn, maar de afbeelding van een ketting. Deze ‘kettingen’ lopen ook door op de mouwtjes van het shirt. Op de borst staat er op het linker gedeelte de naam van het team, en aan de rechterkant is er een half wiel afgebeeld. Dit logo staat ook afgebeeld tussen de schouderbladen op de rug. De drie zakken die je op de rug van het shirt ziet, zijn zwart. Waar je vaak ziet dat dit in dezelfde kleur is als de rest van het shirt, doen ze dit bij de Pushbikers net even anders. En dat maakt het weer uniek.

De teamkit van de Pushbikers is te koop via hun eigen webshop. Hier kan je eveneens terecht voor een skinsuit of andere accesoires als armstukken, beenstukken of lange mouw jersey om geheel in stijl te fietsen. Of zoals ze zelf met hun eigen hashtag aangeven: #beapushbiker

Via Pushbikers

Gerelateerd