Van alle laatste Tour-winnaars is Wiggins misschien wel de kleurrijkste. Gevoel voor humor, beetje rock ’n roll en niet in de laatste plaats vanwege zijn voorkomen. Hij is wat ze noemen een “Mod”. Het is een subcultuur ontstaan in Londen in de jaren ’60 waarbij men een focus heeft op mode en muziek. Wiggins steekt het ook niet onder stoelen of banken, zo kleedt hij zich nou eenmaal graag.

Fred Perry haakte daar al eerder op in door een hele collectie met Wiggins op te zetten naar die Mod-stijl. Het doet ook een beetje retro aan. Toch is het niet een stijl die we in Nederland echt gewend zijn, maar gelukkig zit er ook een vleugje wielrennen aan, al is die niet altijd goed te ontdekken. Een fietsshirt ontbreekt niet (zie het rode shirt met achterzak), maar de focus is vooral op casual kleding. Prima dus als je subtiel wilt laten zien dat je iets met fietsen hebt. Of met Wiggins. Of als je ook een Mod bent. Of alledrie. Shirts zijn er vanaf EUR 85.

Bradley Wiggins collectie bij Fred Perry

Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-02 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-03 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-04 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-05 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-06 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-07 Fred-Perry-Bradley-Wiggins-2016-08