De fietsindustrie draait op volle toeren als we afgaan op de hoeveelheid vacatures die er momenteel zijn. Dat is natuurlijk altijd goed om te horen, maar helemaal omdat het voor jou een kans kan zijn om je hobby en vaardigheden samen te voegen. Hieronder staan drie nieuwe vacatures van Merida (Apeldoorn), Cycling Sports Group (waar onder andere Cannondale en Fabric onder vallen, ze zitten in Oldenzaal) en Canyon in Eindhoven.

Vergeet niet om ook nog even op onze Fietsbanenpagina te kijken, want daar staan nog meer vacatures!

 


Merida zoekt een showroom-verkoper

4 april 2019

Merida heeft al meer dan vijf jaar een Experience Center in Apeldoorn. Een center waar consumenten van maandag tot en met zaterdag fietsen kunnen testen en de gehele collectie kunnen zien. Voor het verkoopteam zijn ze per direct op zoek naar een enthousiaste showroom verkoper voor hun racefietsen, e-bikes, mountainbikes en Birzman fietsgereedschappen. Lijkt je dit wat? Lees dan verder en reageer!
lees verder

 

 

 


Cycling Sports Group zoekt een Field Marketing en Training Representative België en Nederland

4 april 2019

Om hun Marketing team te versterken is Cycling Sports Group, met merken als Cannondale, GT en Fabric, op zoek naar iemand die hen kan ondersteunen en tevens iemand die op het gebied van trainingen
lees verder

csg logo

 

 

 


Canyon zoekt een Customer Service en Event Support medewerker (M/F/D)

3 april 2019

Als Customer Service medewerker werk je mee om hun dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten verder te verbeteren zal je de Marketing Coordinator ondersteunen bij het plannen en organiseren van events. Is dit iets voor jou of voor iemand die je kent, lees verder of stuur door!
lees verder

canyon_logo

 

 


 

Tags: