Op Eurobike liet Koga een nieuwe gravelracer zien, de Colmaro. In twee versies stonden ze als prototype op de stand; niet aanzitten dus.

Gelukkig was alleen het kijken ernaar al fijn genoeg. De fiets is gemaakt van aluminium en de overgangen zijn zo vlak mogelijk weggewerkt. Heel strak ziet hij er dus uit. Hij komt er in een Rival 1 uitvoering. Uiteraard is deze afgemonteerd met de Sram Rival 1×11 groep, hydraulische schijfremmen met voor 160mm en achter 140mm. Voor en achter zijn er steekassen die de wielen op zijn plaats houden. Om de wielen liggen 35mm Schwalbe G-One’s.

De andere versie komt met een Shimano Ultegra groep, maar zal er ook een 105 groep komen. Hieronder liggen de Schwalbe One 28mm. De prijs van de fietsen is nog niet bekend en de fiets zal volgend jaar in de winkels liggen. Het vastdraaien van de zadelpen zal bij de definitieve versie naar onder de bovenbuis verhuizen zodat die uit het zicht blijft.

Vooral de limoen/geel (of Moss zoals Koga het noemt) versie ziet er erg goed uit.

koga-colmaro-3 koga-colmaro-2 koga-colmaro-4 koga-colmaro-5 koga-colmaro-6 koga-colmaro-7 koga-colmaro-8 koga-colmaro-9 koga-colmaro-zwart koga-colmaro-zwart2

Gerelateerd