Nu de klassiekers zijn gestart lijkt het wel of er ineens ook heel veel werk te doen is, want het regent fietsbanen! Je zal niet snel in de werkplaats terecht komen zoals op de foto, maar als je iets met marketing of account management hebt moet je opletten.

We hebben de laatste vijf voor je op een rij gezet hieronder. Lijkt het je mooi om je professionele vaardigheden te combineren met je passie, kijk dan of er iets voor je tussen staat. Vergeet niet om ook nog even op onze Fietsbanenpagina te kijken, want daar staan nog meer vacatures!

 

Trek zoekt een ervaren Marketing Manager

14 maart 2019

Als jij ervaring hebt in een leidinggevende marketingfunctie en een passie voor fietsen, dan hebben we misschien de baan van je dromen voor je. Trek is voor hun vestiging namelijk op zoek naar een ervaren Marketing Manager.
lees verder

 

 


Oneway zoekt een fulltime Junior Marketing en Communicatie medewerker

13 maart 2019

Oneway is de full service distributeur van onder meer CUBE Bikes in Nederland, Engeland en Ierland. Naast CUBE producten distribueren zij ook exclusief andere fiets gerelateerde onderdelen-en accessoire merken waaronder Selle Italia, Lezyne, SQlab, Newmen en SPIUK. Om de continue groei en ambitie van ons bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar uitbreiding op onze afdeling marketing.
lees verder

 

 

 


Carbonbike zoekt een vertegenwoordiger voor Nederland

13 maart 2019

Het in Waremme, België gevestigde Carbonbike is al 30 jaar lang actief in de fietsbranche en heeft merken als Stevens, Kask, Diadora en Giordana in huis. Ze zijn op zoek naar een vertegenwoordiger voor Nederland.
lees verder

 

 


BBB zoekt een Account Manager voor Zuid-West Nederland

11 maart 2019

Vanwege de groei van BBB Cycling en de plannen in de toekomst zijn ze op zoek naar een Account Manager. In deze voltijdse functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met hun dealers en het verder uitbouwen van het merk BBB.
lees verder

 

 


Trek zoekt een Territory Manager voor Noord-Nederland

10 maart 2019

Heb je ervaring in sales in een klantgerichte rol, woonachting in Noord-Nederland én een passie voor fietsen? Dan zou je zomaar een kandidaat kunnen zijn voor deze functie bij Trek.
lees verder