Oke, ik weet dat het spreekwoord het tegenovergestelde beweerd, maar het is nu eenmaal gewoon leuk om iets te krijgen.

Laten we het dan in het midden houden en afspreken om iets te geven en iets te krijgen. Dat is dan de beste combinatie. Hieronder een aantal leuke racefiets en wielrennen gerelateerde kadootjes die ook nog eens betaalbaar zijn. En dat is ook wel fijn. De kado’s komen van de site Uncommongoods en we hebben er voor jullie een aantal leuke uitgepikt. Onze favoriet is de Cycle Care Kit van F.A. Seeds; een pakket met 4 flesjes om zonder zorgen te kunnen wielrennen. Olie, chroom poetsmiddel, was en wax middeltje en een insecten afstotend middeltje. Gewoon leuk om te krijgen. De prijs: € 11,77

Dan is er bijvoorbeeld ook nog een Bike Owner’s Handbook voor € 14,12. Ook hartstikke leuk! Allerlei informatie over je fiets. Of een opener voor je bierflesjes in de vorm van een fiets voor de prijs van € 12,95. Of een opener dat ook een onderzetter is voor € 11,71. Coole betonnen onderzetters met gebruikte kransjes voor 27,46. etc etc.

Enige nadeel is dat de verzendkosten nogal hoog zijn. € 28,57 Dus samen bestellen of heel veel tegelijk bestellen om de verzenkosten relatief te drukken.

Via Uncommongood

fiets-handboek fiets-handboek2

bieropener-fiets2 bieropener-fiets

bieropener-en-onderzetter

fiets-onderzetter

 

 

 

Tags: