Het was een goed begin van de voorjaarsklassiekers. Afgelopen weekend werden Omloop het Nieuwsblad en Kuurne Brussel Kuurne gereden. Mocht je de wedstrijden hebben gezien dan heb je waarschijnlijk tevreden zitten te kijken. Misschien niet tevreden met de uitslag, maar de wedstrijden waren uitstekend om je mee te vermaken!

Omloop het Nieuwsblad 2015
Omloop het Nieuwsblad was het meest spannend. Hieronder nog enkele beelden zodat je weer mee kan praten, mocht je de wedstrijd gemist hebben. Stannard was, ondanks dat hij vorig jaar ook de winnaar was, toch wel de verassende winnaar. Dit omdat hij in de kopgroep van 4 de enige renner was die níét van Etixx was. 1 tegen 3 (Vandenbergh, Boonen en Terpstra) dus met in het slot nog een ietwat vreemde actie van Vandenbergh, maar kijk zelf maar! Oh en een ijzersterke Vanmarcke die helaas in het slot helaas (weer) lek reed en de aansluiting met de kopgroep verloor.

Ook nog een vermakelijke “how the race was won” video van Cosmo Catalano;

Kuurne Brussel Kuurne 2015
Zoals gewoonlijk was KBK iets minder spannend dan OHN. Met een massasprint waar Cavandish weer als vanouds won. En een Gilbert die het toch nog even heeft geprobeerd met een ontsnapping in de laatste kilometers.

foto van Omloop Het Nieuwsblad