Leuk nieuws! Althans dat vinden wij. Dit fietsseizoen gaat Racefietsblog als sponsor samenwerken met Team F.A.S.T. Het team vindt zijn oorsprong in Amsterdam en bestaat uit 6 leden (waaronder “onze” Nathalie) met allemaal dezelfde passie, namelijk hard rondjes rijden op een fixie (baanfiets). Er wordt gereden met een vast verzet tijdens zowel trainingen op het velodroom als op de weg. Ook wordt er deelgenomen aan baanwedstrijden en criteriums. We zullen dit seizoen ons best doen om nieuws over het team met jullie te delen op ons Instagram account.

Om een kleine indruk te geven wat er dit seizoen op de planning staat: heel veel fixed gear wedstrijden rijden in zowel binnen- als buitenland. In Nederland zullen minstens 10 criteriums worden gereden die deel uit maken van de NL Crit series. De belangrijkste wedstrijden in het buitenland zijn de Red Hook Criteriums, waarvan de eerste al op 28 April in Brooklyn, New York wordt gehouden.

Gesoigneerd
Wat vast staat is dat het team er dit jaar gesoigneerd bij gaat rijden. Er is namelijk in samenwerking net Rapha een kledinglijn neergezet met een persoonlijke tint. In de Rapha custom gemaakte kit komt weer de bekende oranje gradient terug zoals je die zag in hun kleding van de voorgaande jaren, maar nu in combinatie met een camouflage print. Vanaf eind april kun je het team spotten in de nieuwe kleding bij de verschillende fixed gear criteriums. Hieronder alvast een sneakpeak van de nieuwe kleding.

Voor meer info over Team F.A.S.T: