Afgelopen week heeft Blanco met wat Nederlandse renners toch weer van zich laten horen. Oke, ook negatief met de verkeerde instructies naar Mollema.

Waarbij hij via het oortje doorgekregen had dat hij tijdens de 7e etappe van de Tour de Suisse sprintte voor de 2e plaats. (bleek achteraf voor de 1e plaats te zijn). Maar we willen even wat video’s bekijken van de positieve delen.

Mollema dus knap 2e tijdens de Tour de Suisse in de 7e etappe (de etappe waar nog een luchtgevulde boog op de afdaling de weg versperde). In de 2e etappe werd Mollema knap 1e!!

Dan nog een korte video waar Theo Bos tijdens de Ster ZLM Tour wint. In de video van Omroep Brabant gaat het duidelijk minder over wielrennen maar meer over de politiek erachter. Waarom de start van de 2e etappe op een industrieterrein van Breda moet plaatsvinden in plaats van in de mooie Bredase binnenstad.
En de burgermeester geeft de organisatie de schuld van het kiezen voor het afgelegen industrieterrein, en de organisatie hoop uiteindelijk in de komende jaren in de binnenstad te mogen starten. Duhusss… en dan zie je nog net in de laatste 2 seconden dat Theo Bos wint van Cavendish en Greipel!!

En dan nog de 3e etappe waar Boom laat zien dat hij hard kan fietsen! Netjes! De video laat weer zo’n 2 seconden van de wedstrijd zien met daarna (gelukkig geen politieke interviews) een interview met Boom zelf.

Foto van Ster ZLM Toer