Was de door Taylor Phinney beschilderde pomp niet helemaal je ding (de pomp is uiteindelijk voor 1.850 euro naar de hoogste bieder gegaan), en wil je het iets serieuzer aanpakken, dan is dit misschien iets voor je; een Argon 18 E-118 Next die helemaal custom is samengesteld op basis van de Raceday collectie van POC.

De fiets hoort natuurlijk bij zijn inspiratiebron, de Raceday collectie van POC. Je krijgt er dan ook een POC Cerebel Raceday helm, Aero TT snelpak en Aero TT handschoenen bij. Alleen nog een paar schoenen en je kan zo op pad! De waarde van het hele zwikje is EUR 13.900. Het is dus een unieke fiets en wordt geveild. De opbrengsten komen ten goede aan de Spinalis Foundation dat onderzoek en behandeling ondersteund voor mensen die problemen hebben met hun ruggenmerg.

Je hebt tot komende zondag de tijd om te bieden en dat gaat nog niet heel hard. Er staat nu pas GBP 1000,- op de teller dus het minimumbedrag van EUR 6.900,- is nog ver weg. Bieden kan bij Sellebrity.org.uk. Oh, en POC neemt nog de verzendkosten voor hun rekening, scheelt toch weer.

Specificaties

Frame: Argon 18 E-118 2015 Next, Custom Painted. Size: Large.
Shimano Dura Ace Di2 Dual Control System
Achter: 11-25
Voor: 53/39
KMC Custom Gold Chain
CeramicSpeed pully’s, Titanium/Gold Edition
CeramicSpeed bracket Titanium/Gold Edition
Custom Coated Brake Cables
Achterwiel: Corima, Disc C+ Monoblock Tubular.
Voorwiel: Corima, 73mm S 18 Spoke Tubular.
Banden: Continental Tubular 700X23
Zadel: Fizik Tritone
Stuurlint: POC Bartape, Navy Black/White
Bidonhouder: POC Bottle Cage, All Black (niet op foto)

 

POC-Raceday-Bike-Auction-03 POC-Raceday-Bike-Auction-04 POC-Raceday-Bike-Auction-05 POC-Raceday-Bike-Auction-06 POC-Raceday-Bike-Auction-07 POC-Raceday-Bike-Auction-08 POC-Raceday-Bike-Auction-09 POC-Raceday-Bike-Auction-11POC-Raceday-Bike-Auction-02