POC heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en één van hun speerpunten daarbij is zichtbaarheid, zoals bij hun AVIP collectie. Daar horen deze Fondo jerseys niet bij, maar met de zichtbaarheid is niets mis.

Ze vallen op, zoveel is wel duidelijk. POC’s AVIP collectie is helemaal gemaakt met het oog op veiligheid en daar gebruiken ze sterk contrasterende kleuren voor en kleuren die in elke omgeving goed opvallen. Nou, met deze jerseys uit hun vernieuwde Fondo collectie ga je ook goed opvallen. Veel contrast met harde kleuren. Het zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Het zijn hun Fondo Gradient jerseys. De Fondo collectie kenmerkt zich door comfort. Denk aan kleding geschikt voor Gran Fondo’s, waarbij je de hele dag onderweg bent. Het gaat om de Fondo Gradient Classic en de Fondo Gradient Light, beide met een mannen en vrouwen uitvoering, al hebben de mannen iets meer keuze wat betreft kleuren. De Classic, die je hier ziet in hard roze met wit, oranje en zwart is er in deze kleur voor zowel mannen als vrouwen. De twee kleuren daaronder, met de groene en blauwe tinten, zijn er alleen voor mannen. Bij de onderste twee jerseys gaat het om de Fondo Gradient Light voor vrouwen. De Light is wat lichter, ademt beter en is geschikter voor warme zomers.

Beide modellen hebben een rits over de hele lengte, drie zakken op de rug, inclusief een extra vakje met een rits en zijn volledig van Polyester. De POC Fondo Gradient Classic kost € 150,-. De POC Fondo Gradient Light kost € 140,-.

POC Fondo 2017 collectie

Tags: