Polar heeft tijdens de ISPO laten zien dat er een nieuwe fietscomputer komt. Eentje met een touchscreen en GPS. Wanneer je snel kijkt heeft het model wel iets weg van de Garmin 510. Maar misschien is dat een beetje kort door de bocht gedacht want hoe anders zou je een touchscreen fietscomputer maken.

Het kleurenscherm is 2.8″ groot en er zit een barometer in, waardoor je hoogtemeters duidelijk worden gemeten. Hij krijgt ook een Bluetooth verbinding en de Polar Flow sofware laat je alle gegevens opslaan en bewaren en bekijken. De bedoeling is dat hij in mei 2014 leverbaar zal zijn.

Wij krijgen zo snel mogelijk een testmodel van Polar zodat we kunnen kijken of deze zich kan meten aan de huidige touchscreen fietscomputers. We zijn erg benieuwd want het ziet er in ieder geval goed uit!n De prijs wordt € 219,90 voor de versie zonder hartslagband en € 50,- meer als je er ook een hartslagband bij wil.

En ze hebben er nog een leuk filmpje van gemaakt.

polar-v650-achterkant

Gerelateerd

  • Papageno

    Ben benieuwd naar de test. Zal dit ook compatibel zijn met huidige Polar sensoren en hartslagmeter? Prijs is in ieder geval concurrerend. Ben ook benieuwd naar GPS functionaliteiten.