Soms zijn er van die dingen die je bij het zien ervan gewoon moet hebben. Het prijskaartje zorgt er dan – helaas – vaak voor dat je er toch maar vanaf ziet. Zo ook met deze fietskast.

Het is een soort boekenkast waar je je fiets tussen zet en dan nog ruimte hebt voor al je fietsgear. De open gedeeltes kunnen ook gevuld worden met lades zodat je bijvoorbeeld je oude afgesleten winterschoenen (die er niet uitzien) daarin kan verstoppen. Kies je ook voor het zijstuk dan wordt het geheel wel een erg mooi meubelstuk en verdient het wat ons betreft een prominente plaats in je woonkamer. Wel elke keer even je fiets poetsen.

Het kledingrek dat in de vorm van een stuur is gemaakt, is tevens de ledverlichting. Er wordt ook een rubberen mat meegeleverd die die je onder je fiets kunt leggen ter bescherming wanneer je gaat sleutelen aan de fiets. Maar het lijkt mij niet dat je in je woonkamer in de kast gaat sleutelen. Maar de optie is er.

hoogte: 200 cm
breedte: 200 cm
diepte 60 cm
gewicht: 125 kg
zijstuk: 200x 50 x 60 cm
Je kan kiezen uit donker of licht hout.

De prijs: € 3700,- voor de eenvoudige uitvoering. Wil je het geheel met lades en zijstuk dan ben je € 5500,- kwijt. Maar van dan geld kan je ook een mooie racefiets kopen. Keuzes, keuzes, keuzes…

fietsplank7
fietsplank5
fietsplank6
fietsplank4
fietsplank3
fietsplank2

Via Vadolibero

Tags: