Als je bij elk ritje opziet tegen het harde zadel van je racefiets, levert Pro nu drie van haar zadels ook in een gel versie. Het gaat om de Falcon, Griffon en de Turnix.

De gel versies hebben op specifieke plaatsen wat extra gel padding waardoor je nog iets meer comfort krijgt dan de versie zonder gel. Aan de basis van de zadels die bestaat uit Polymeer is glasvezel toegevoegd voor extra demping. De rail is gemaakt van RVS. De breedte van de zadels zijn 142mm of 152 mm. De adviesprijs is € 89,99.

De verschillen
Het verschil in de modellen zit hem in de vorm die afgestemd is voor de verschillende type rijders. De oppervlakte van de Falcon is meer vlak en de Griffon is meer rond. Daartussenin zit de Turnix, die ook nog aan de achterkant iets oploopt. Omdat een zadel best persoonlijk is en wat voor de een fijn is, voor de ander helemaal niet lekker zit, heeft Pro een online zadelselector. Deze helpt je het beste zadel voor je te kiezen. En als het dan nog niet goed mocht zijn, hebben ze de garantie dat je binnen 30 dagen je geld terug kan krijgen.

Meer informatie via Pro

De Falcon
De Griffon

De Falcon
De Turnix
De Turnix

 

Tags: