Het einde van het seizoen is aanstaande. Voor velen is dat toch een moment om je te oriënteren op een mogelijk nieuw ‘ros’ voor volgend seizoen. Specialized heeft ook dit jaar weer de ‘Test the Best events’ waarbij ze je de mogelijkheid bieden om de collectie van 2018 aan de tand te voelen.

De aftrap vindt net als vorig jaar plaats in ‘s-Heerenberg, op het Europese hoofdkantoor van Specialized. Op zondag 17 september kan je hier terecht om de nieuwste modellen van dichtbij te bekijken, aan te raken en een proefrit te maken. In de showroom zullen ongeveer 280 fietsen worden gepresenteerd. Voor de proefritten heeft Specialized een serie van rond de 100 fietsen beschikbaar. Dit geldt niet alleen voor de serie racefietsen, maar ook voor de offroad modellen kan je hier terecht. Voor het event op 17 september is inschrijving niet nodig. Voor de overige events, die hieronder vermeld staan wel!

In het weekend van 30 september en 1 oktober vindt het Test the Best event plaats in het Belgische Oudenaarde. Hierbij gaat het enkel om de ‘road’ serie waarop een proefrit gemaakt kan worden, er zullen geen mountainbikes zijn.

Op 14 en 15 oktober strijkt Specialized met de testvloot neer in het Nederlandsche Schoorl. Hierbij zijn de road en offroad series vertegenwoordigd.

Laatste mogelijkheid tot het testen van een 2018 Specialized fiets is wederom in België, in Lichtaart. Het weekend van 28 en 29 oktober is hiervoor gereserveerd. Ook bij dit event heeft Specialized de gehele serie (road en offroad) fietsen beschikbaar.

Zoals vermeld wordt er voor de laatste drie events een inschrijving gevraagd. Vooraf een fiets reserveren kan niet, maar de testvloot is ruim genoeg. Wacht niet te lang met inschrijven, de mogelijkheid bestaat nl. dat de inschrijving vol zit en je moet uitwijken naar een ander event.

Meer informatie en inschrijving vind je hier.

Gerelateerd