Een aantal zal het misschien al wel opgevallen zijn, want het is al een tijdje angstvallig stil rondom project Marmotte.

Nu het eindelijk weer beter weer is, had ik in de planning om er flink op uit te trekken en mijn strava pagina levendig te houden!

Na afloop van de ‘prille 100’ had ik de lijn door willen trekken, en met het verzetten van de klok stond ook het trainen in de avonduren weer op de planning. Zo zou ik elke dinsdag vanaf 2 april gaan meefietsen in de interclub competitie van de Oldenzaalse Wielerclub. En om me nog beter voor te kunnen bereiden heb ik in overleg met SRM een nieuwe ‘trainingspartner’ te leen. Een Watt? Juist; een wattage meter! Hierdoor kan ik mijn trainingen gaan uitlezen middels grafieken en zo nog gerichter trainen. Nadat ik deze 2 weken terug in ontvangst nam, heb ik deze er in de avonduurtjes meteen opgeknutseld, en het resultaat schreeuwt om erop uit te trekken!

Helaas dacht mijn lichaam er de donderdag daaropvolgend anders over, en bij het maken van een verkeerde beweging is het me behoorlijk in de rug geschoten. Gevolg; via huisarts naar de therapeut met als dringend advies 2 a 3 weken absolute rust. Na een week pijnvrij kan er heel voorzichtig worden gedacht aan trainen op de crosser. Dit omdat je daar rechter op zit.

Voorlopig hoop ik dat het herstel loopt zoals gepland en zal ik mijn doel (goud) niet wijzigen. Echter de weg er naar toe is compleet overhoop gegooid doordat de eerste serieuze maand van het seizoen in de prullenbak is belandt.