Inmiddels zitten de eerste twee wisselvallige weken van maart erop! Ondanks dat het weer zo wisselvallig is zien we dagelijks behoorlijk wat kilometers voorbij schieten in de strava ‘app’ op onze site!

Goed om te zien dat iedereen al vroeg in actie komt om in de zomermaanden in topconditie te zijn! Ook zien we geregeld leuke foto’s voorbij komen van trainingen, en zien we dat mensen samen erop uit zijn gegaan om kilometers te maken!

Daarnaast zien we dat gedurende de maand maart ook het deelnemers aantal nog altijd oploopt!
Deelnemers die later instappen hebben het geluk dat ook de kilometers, die gemaakt zijn voordat zij zich aanmelden, gewoon meetellen. Kortom, wil je nog mee doen, geen probleem; meld je aan bij Racefietsblog op Strava!

Alles leuk en aardig, maar het is toch een wedstrijd?! Jazeker, en daarom wordt hieronder de voorlopige top 5 weergegeven! Voor de ‘beeldvorming’ zal ook het aantal kilometers vermeldt worden, zodat we weten hoeveel voorsprong die ‘tete de la course’ heeft!

Plaats 5: Stef Demeester 523 Km
Plaats 4: Rik Koorevaar 524 Km
Plaats 3: Mark Peeters 612 Km
Plaats 2: Anton Verbiest 668 Km
Plaats 1: Gert Jan Verdijk 1027 Km

Gert Jan Verdijk heeft er duidelijk werk van gemaakt, en zijn voorsprong is behoorlijk te noemen. Echter laat hij hiermee ook zien hoeveel er mogelijk is in twee weken tijd! Kortom; alles ligt nog open! Helemaal als we naar de plaatsen daarachter kijken, deze zitten erg dicht bij elkaar! Ook blijkt uit de gegevens dat er een groep ‘poursuivants’ is die net buiten de top 5 valt, maar die achterstand is niet erg groot!

Hopelijk komt na ‘la primavera’ aankomende zondag de lente ook onze kant op, en kunnen we met z’n allen de vroege vluchter nog inhalen om er een massasprint van te maken! Een goeie tip waarbij je zeker weet dat je 100 kilometer bij kan schrijven is uiteraard de Racefietsblog-ride van zondag 24 maart!

Succes de laatste twee weken, fiets voorzichtig en hopelijk tot de 24e!

(P.S. Gebaseerd op gegevens van 16 maart 10:00 uur)

Tags: