De Lumberjane Jersey: een vrolijk spektakel van kleuren en apart design: op de plek van de rits (die je nauwelijks ziet, zo mooi is het weggewerkt) zijn knopen getekend en in 1 van de achterzakjes een champagne flesje! Je moet ervan houden, maar origineel is het wel.

De jersey bestaat uit een mooi lichtgewicht materiaal, dat staat voor comfort en een goede vocht overdracht. Daarnaast heeft het een semi fit: het zit dicht tegen het lichaam aan, maar niet zo strak als bijvoorbeeld de pro fit van Sugoi.  Deze Jersey is speciaal gemaakt voor de meer ‘mainstream’ fietser.

Het heeft 3 brede en grote zakken aan de achterkant waar je makkelijk bij kan. Het enige nadeel is dat de rits aan de voorkant niet over de hele lengte zit. Je moet de jersey dus over je hoofd uit- en aantrekken.

Details
Sugoi Womens Lumberjane Jersey
Getest in maat M
Adviesprijs: EUR 69,90

Conclusie
De Lumberjane Jersey is voor die fietser die het fietsen graag combineert met het sociale: samen met vrienden en na afloop een drankje bijvoorbeeld. En die houdt van een opvallend origineel kleurrijk design! 

Sugoi Lumberjane women's jersey | See the full review on Racefietsblog.nlSugoi-Lumberjane-3Sugoi Lumberjane women's jersey | See the full review on Racefietsblog.nlSugoi Lumberjane women's jersey | See the full review on Racefietsblog.nl

Gerelateerd