Een aantal weken geleden schreven we op de site hoe verslavend en leuk Strava is en wat je er allemaal mee kan! En dat Strava vele mogelijkheden biedt blijkt ook uit de applicatie die inmiddels aan de rechterkant op deze site staat!

Ben je nieuwsgierig hoeveel kilometer de andere blog-bezoekers fietsen? Of herken je iemand uit je omgeving? Of zoek je juist een fietsmaatje in de omgeving? Via de applicatie zijn deze mogelijkheden dichterbij dan je denkt! Meldt je aan via: Racefietsblog Strava, en zie ook je eigen ‘activities’  voorbij komen op dit blog!

Nu is dit niet de enige reden waarom we deze mooie applicatie op de site hebben gezet. We gaan er namelijk een contest aan koppelen! Waar je op Strava al kan deelnemen aan verschillende ‘challenges’, creëren wij onze eigen!

Deelnemen aan de Racefietsblog’s Strava contest is erg simpel! Klik op bovenstaande link, en meldt je aan bij de club van Racefietsblog.nl (een Strava account is wel noodzakelijk ). Het enige dat jij nu nog moet doen is fietsen! En wel zo ver mogelijk….

Doel van de contest is om zoveel mogelijk kilometers te fietsen in de maand maart! Begin april gaan wij kijken welk lid van de Racefietsblog.nl club het meest aantal kilometers heeft gemaakt. Uiteraard staat daar wat tegenover! Als je wint, heb je niet alleen vrienden maar ben je ook alle 3 verschillende Racefietsblog T-shirts rijker! Hoe gaaf is dat…. (maat en kleur naar keuze!)

Let op: Snelheid is absoluut niet van belang, dus fiets voorzichtig. En als je de applicatie op de site in de gaten houdt verlies je de concurrentie niet uit het oog…

Succes, en veel plezier namens ons allen!

Tags: