Rapha heeft over de hele wereld haar ‘Clubhouses’. Een uitvalsbasis voor evenementen, tochten, een winkel en een meetingpoint voor fietsers. Zo kan je een Rapha Clubhouse vinden in onder andere Amsterdam, Seoul, Melbourne, Tokio, London en Chicago. Gek genoeg tot op heden nog niet in het land waar men wielrennen ademt, België. Maar daar gaat (tijdelijk) verandering in komen. Op 18 mei worden in Brussel de deuren geopend van het Rapha Pop-up Clubhouse. Het Clubhouse aan de Antoine Dansaertstraat 90 zal geopend zijn tot 25 juni van dit jaar.

Rapha Rides
Het Rapha Pop-up Clubhouse dat wordt geopend in Brussel is onderdeel van het Rapha Rides event. Hiermee willen ze verschillende fietsers verbinden en mensen inspireren om ook op de fiets te stappen. Samen met lokale wielrenners organiseert Rapha verschillende evenementen en wekelijks terugkerende ritten. Uitvalsbasis is uiteraard het Clubhouse in Brussel. Evenementen die georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld een tocht langs de mooiste highlights van Brussel, een ‘chasing the sunrise ride’ en climbing challenge tijdens de Giro d’Italia. Daarnaast is het ook mogelijk om je via de website in te schrijven voor een workshop in samenwerking met Canyon. Deze workshop wordt twee keer georganiseerd, waarbij de tweede keer specifiek voor de fietsende dames is. Ook is het Pop-up Clubhouse een uitvalsbasis voor verschillende wekelijkse ritten. Hiervoor staan de tijdstippen op de website vermeld. Via de website kan je ook opgeven voor de evenementen of wekelijkse ritten. Zoals je van Rapha gewend bent maakt niveau of type fietser niet uit, iedereen is welkom.

Naast deze ritten en evenementen fungeert het Clubhouse ook als winkel voor de kleding en accessoires van Rapha, of als koffiestop tijdens een rit door de omgeving. Ook voor vermaak naast de fiets ben je bij het Rapha Clubhouse aan het goede adres. Een feestje met medefietsers, of samen kijken naar een wielerwedstrijd onder het genot van een biertje en sterke wielerverhalen is iets waarvoor je daar terecht kan.

Meer informatie over de verschillende evenementen, rides en de agenda kan je terugvinden op de site van het Rapha Pop-up Clubhouse Brussel

Gerelateerd

Tags: