De HideMyBell is inmiddels niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Een perfecte oplossing om een bel aan je stuur te hebben en je fietscomputer te monteren. Zelfs Chris Froome heeft er een op z’n fiets.

Maar de ontwikkelaar van de HideMyBell zit niet stil. Zo kwam er afgelopen jaar de toevoeging om je action-cam te monteren. Inmiddels zijn we weer een jaar verder en ook dit jaar is er een nieuwtje. De Mini HideMyBell met universele lamphouder. De Mini is ongeveer twee centimeter korter dan zijn grote broer en is daardoor geschikt voor de compacte fietscomputers. Bijvoorbeeld de Polar M460, de Lezyne Mini GPS, de Wahoo Bolt of de Garmin edge 510/520 . De manier van klemmen gaat via het hidden-bolt-design. Dit betekent dat de montageschroef mooi is weggewerkt aan de onderkant van de houder. Dit geeft hem een strakke look aan de bovenkant. De universele lamphouder wordt gemonteerd op dezelfde plek als de action-cam houder. Het is dus of een lamp, of een action-cam. Deze lamphouder is eigenlijk een kunststof ‘stukje stuur’ waar je de siliconen band van je lamp omheen monteert. Wederom erg simpel maar effectief, net als de Hidemybell zelf.

Stevig en clean
Het monteren is erg eenvoudig. Het hidden-bolt-design kost een klein beetje meer moeite, doordat het schroefje aan de onderkant van het stuur zit. Maar het resultaat oogt daardoor wel erg strak. Zoals gezegd is de houder ongeveer twee centimeter korter en daardoor voelt hij nog steviger aan. Eenmaal gemonteerd is er geen beweging in te krijgen en de Garmin 510, die wij erop hebben gezet, blijft perfect op zijn plek zitten. Zowel op slechte wegen, als de single tracks waar we met de crosser over reden deerden hem niet. De afmeting van de out-front mount is precies goed want de Garmin 510 sluit mooi aan op de stuurnok. Het geeft een cleane en strakke look en, niet geheel onbelangrijk, de bel is luid hoorbaar. Waar ik me bij de eerste Hidemybell nog stoorde aan het logo dat pontificaal op de voorkant stond, is er nu helemaal geen logo meer zichtbaar. Nu heeft hij geen logo meer nodig om herkend te worden. En de Garmin gaat, in tegenstelling tot de eerste versie, nu soepel in de houder en hij zit toch goed vast.

Om de universele lamphouder te monteren zit er aan de onderkant in de houder een schroefdraadje waar je deze adapter op kan draaien. De siliconen band van de lamp er omheen en je hebt slechts één houder op je stuur voor je fietscomputer, lamp en bel. De twee centimeter die deze Mini HideMyBell korter is, maakt wel dat er minder ruimte is aan de onderkant van de bel, waar de lamphouder gemonteerd kan worden. Bij een van mijn fietsen lopen de kabels precies voor het gat langs, en is het niet mogelijk de lamphouder te monteren. Ter vergelijk heb ik de normale versie er even bij gepakt en hierbij is er wel genoeg ruimte om de lamphouder te monteren op mijn fiets. Geen ramp, maar wel iets om rekening mee te houden.

De Mini HideMyBell is geschikt voor de volgende fietscomputers:
-Garmin Edge 20, 25, 200, 500, 510, 520 en 820
-Wahoo BOLT en RFLKT
-Sigma Rox 7.0, 11.0 en PURE GPS
-Polar M450 & M460
-Bryton Rider 310 en 330
-Lezyne

Hij is verkrijgbaar voor € 34,95 via hun eigen website. Als je hem bestelt, krijg je de universele lamphouder op dit moment gratis meegestuurd.

Conclusie
Dat de HideMyBell een erg goede uitvinding is, daar waren we al lang over uit. Deze Mini HideMyBell is een mooie aanvulling op het assortiment. Bezitters van een compacte fietscomputer kunnen deze nu mooi in het verlengde van de stuurnok monteren. De Mini voelt steviger aan door de kortere ‘arm’ tussen de bel en de stuurmontage. Het hidden-bolt-design kost iets meer werk dan een schroefje aan de bovenkant, maar zorgt wel voor een mooie cleane look. De universele lamphouder is een mooie oplossing om al je benodigdheden op een mount te monteren. Je stuur blijft hierdoor vrij van allerlei extra’s. Enige puntje waar je rekening mee moet houden is de beperkte ruimte voor de montage van deze lamphouder, in combinatie met de Mini, waardoor de kabels in de weg kunnen zitten. De lamphouder zit stevig vast aan de onderkant van de HideMyBell en, net als bij je fietscomputer, hoef je niet bang te zijn dat de lamp lostrilt.

WINACTIE
We mogen 3 Mini HideMyBell’s weggeven. Geef hieronder aan waarom jij zo’n Mini denkt nodig te hebben en misschien win jij dan! Maandag 4 december na 12:00 uur trekken we de leukste 3 winnaars.

Hieronder de gewone HideMyBell met iets meer ruimte voor de kabels.

Gerelateerd

 • Peter Joossen

  Zou gaaf staan op men fiets, valt minder op maar dat is net het leuke, toch?

 • Jesse

  Ik fiets het hele jaar door in weer eb wind, heb geen bel meer op mijn fiets omdat ik die alleen irritant vond. Het is lelijk en zit in de weg, wordt het aflezen van je fietscomputer lastig omdat de bel er half overheen valt. als ik mijn fietcomputer op een goede plek heb en een bel op mijn fiets heb ben ik wel veel veiliger, kan ik bellen als ik medewegebruikers passeer scheelt weer een geroep en een schrik van somige mensen.

 • Willy de Waal

  Zou mooi zijn. Ik heb nog steeds mijn eerste belletje.voor de eerste aanschaf van mijn racefiets. Is nu wel aan vervanging toe. En ook gelijk een mooie hoeder voor mijn nieuwe Garmin die ik van de Sint heb gekregen

 • Gerben Bastiaan

  Ik had er altijd 1, maar ik heb dit jaar een Wahoo Bolt aangeschaft en deze niet op de houder past heb ik hem weggeven aan iemand anders. Alleen merk ik wel dat ik de HideMyBell wel erg mis.

  • Nic Mertens

   Is dit veranderd dan ondertussen? Nu is ie wel compatibel blijkbaar?

 • Bob Rijkenberg

  Ik moet elke morgen en avond door de spits van Rotterdam heen, heb nu een belletje op mijn pomp gemonteerd , dat werkt niet echt handig..

 • Jannik Craenen

  Omdat een racefiets niet zonder kan en de mijne nog zonder zit

 • Maarten Mennes

  Omdat bellen beleefder is dan roepen, zou deze hidemybell komen als geroepen. Ow wacht, hij komt ook met een houder voor je lichtje, een schitterend eind voor dit gedichtje 😀

 • Henk Jeths

  Een prachtige oplossing voor t plaatsen van een bel en als bonus nog de mogelijkheid om een koplamp te monteren voor de night ride s. Topper de pop.

 • Jeroen Broer

  De bel iets wat verplicht moet zijn op je racefiets, maar met deze mooie oplossing geen probleem dient te zijn en een leuke opstap kan zijn naar een goeie fietscomputer!

 • Luc Vandevenne

  Om al die lieve wandelaars, gepensioneerden, elektrische fietsers en concurenten racefietsers te verwittigen dat ik er aan kom. Opzij, opzij, opzij, maak plaats maak plaats maak plaats. IK KOM ER AAN!!!

 • Gijs Sohier

  Ik heb nu én een bel én een lamp op het stuur én een fietscomputer.
  Dat maakt het een drukke bedoening op het stuur. Nog net plaats voo rm’n handen 😉
  Met een mini hide-my bel zit dat verdikke in één. Voor een cleane cockpit klein (mini, weet je wel) en fijn moet je bij Hide My Bell zijn.

  Zou ik m’als een echte bink door woon-werk verkeer kunnen zoeven…

 • Jelmer Jager

  Omdat geen andere mount zo mooi past bij de Edge500!

 • willem

  Ik heb ook een hide my bell. alleen heeft het een nadeel dat het niet past op alle stuur diameters. De Garmin met het tussen rubber past perfect. Alleen de Hide my bell niet. Misschien is hier nog een oplossing voor?

 • Peter

  Men stuur hangt vol met vanalles.. een bel, twee lichtjes, aparte hartslagmeter, fietscomputer en een mount voor een cam.. ik zou me graag een garmin aanschaffen en zou leuk zijn als ik dan wat plaats op men stuur heb

  • racefietsblog

   Hi Peter, van Harte, Stuur ons je gegevens en voor welke fietscomputer hij moet worden. Dan wordt hij opgestuurd. info(at)racefietsblog.nl

 • Leo Diependaal

  Deze past mooi op mijn Koga voor de Garmin en mijn action cam en natuurlijk meer plaats vrij door de inclusief bel.

 • Thomas Bogaard

  Omdat ik m’n huidige mede door de kou heb verbogen. Helaas iets te hard geprobeerd te bellen tijdens woon werk verkeer in Amsterdam. Een nieuwe voor Sinterklaas is geen overbodige luxe met nog wat kilometers dit jaar voor de boeg!

 • New Yorkje

  Ik doe graag mee omdat deze alles heeft!! ik ben er erg benieuwd naar… geweldige uitvinding..!

 • NinaMol

  Wat een uitvinding! Ik wil het graag proberen!!

 • Tom Deputter

  Safety first! Ideaal voor op m’n nieuwe Wahoo!

 • Chantal

  Ideale oplossing voor mijn long distance ritten. Heb nu bel op het stuur, wat soms in de weg zit als ik aerobars er op heb.

 • Nic Mertens

  Mijn bel is vorige week afgebroken en ik moest steeds zelf “tring” roepen, ik was op zoek naar een gelijkaardige oplossing, combinatie fietscomputer en bel. Ik ben blij te zien dat de Wahoo Elemnt Bolt hiermee ook kan gebruikt worden want dat was voor de meeste systemen, die ik al tegenkwam, het struikelblok. En met een beetje geluk past mijn lamp er ook op. 🙂 Fingers crossed dan maar 😉

 • Patrick Luitjes

  Wat een ruimte straks weer op het stuur wanneer ik de gelukkige ben om de Mini Hidemybell met lamphouder
  te winnen.

 • Michiel Noordanus

  The ride is on
  And full of possibilities
  Well, come on, i want to let my power free, yeah
  My love for bikes (love for bikes, love for bikes)
  So long I’ve been waitin’
  Yes mine is made for me and you
  I want to ring my bell, with Hide my bell
  (Ring my bell, ding-dong-ding)
  I want to ring my bell, with Hide my bell
  (Ring my bell, ring-a-ring-a-ring)

  (Vrij naar Anita Ward)

 • Brit Weijers

  GAAF! Echt iets voor mijn fiets.

 • Wim Timmermans

  geen auto en geen rijbewijs, ben altijd met de fiets op reis, verras me maar met deze mooie prijs

 • Frank R.

  Een Garmin 520 voor Siebe Rensen is een feit, zodat hij altijd in het juiste tempo rijdt! Een mooie houder op het stuur is nog niet klaar, dat wordt best lastig dit jaar. Een bel voor de veiligheid erbij, dat is echt teveel gevraagd aan mij.
  Maar wat zie ik op racefietsblog staan, nog een topexemplaar die gratis weg gaan. Siebe is een talent en heeft 13 jaar op zijn teller staan, die kun je toch niet zonder bel en houder de weg op laten gaan!!!

 • Marnyx

  Naast de fietsbel en mijn Garmin mount, blijft er voor de winterse periode niet veel plek over voor een fietslicht. De gehele winter op Zwift rijden, lijkt me niet de allerleukste bezigheid, dus de Mini HideMyBell met lamphouder gaat mij enorm helpen! Zo zal ik waarschijnlijk weer gewoon lekker buiten kunnen fietsen 🙂

 • Leona Smolderen

  hier ook zeer welkom het ziet er mooi en prachtig uit daar ik soms in de dag geen tijd heb om te trainen kan ik s avonds ook met veel plezier een toertje doen

 • Nico

  Voor mijn woon-werkverkeer ritjes een onmisbare tool. Zeker qua veiligheid. En het houdt mijn fiets mooi ‘clean’. Zeer welkom dus.

 • Hanz Bé

  Ideale houder voor op mijn winterfiets. Ben vooral gecharmeerd van de plaats voor de lamp!

 • Kim de Vries

  Ik zou graag zo’n tool voor mijn vader willen winnen, die graag op de racefiets stapt!

 • Dennis van Hal

  zo dat zou handig zijn !

 • chen

  Om met mijn snelle fiets overal veilig te kunnen zijn!

 • Kees Vd Loo

  om veilig rond te kunnen rijden en het zou mooi passen op mijn nieuwe racefiets .
  super handig en veilig

 • silvia

  voor mijn broertje als welkomstcadeau terug van vakantie.
  de reden, hij kan het niet uit zijn hoofd, en deze handige gadget wel :D:D

 • Dineke Wiersema

  Wel handig om toch een bel te hebben!

 • Jarne

  Mijn vorige was stuk gegaan na het veel te hard trekken aan het hendeltje voor tegen de bel zelf te slaan dus nu heb ik er geen meer. Daarom zou dit zeer handig zijn.

 • Elise Rutten

  Super handig!

 • Casper Höyng

  Dit lijkt mij een uitkomst voor veilig woon-werk verkeer!

 • Anita H.

  Huidige bel is kapot. Onhandig en onveilig….

 • Marjolein

  Gelukkig geldt een mogelijk verbod niet op deze manier van ‘bellen’!

 • Chris Roskam

  Wel even wat vriendelijker om te kunnen bellen als om te jellen!

 • Marian B

  Waarom ik ‘m nodig zou hebben? Nou niet… maar mijn vriend wel 😉

 • Boudewijn

  Heb altijd al onbeperkt beltegoed willen hebben!

 • Fred Lahuis

  Omdat ik sinds kort twee fietsen heb waarvan er een heel zielig is omdat deze geen front-out houder heeft. Als die straks de mooie HideMyBell heeft is de andere nog zieliger omdat die slechts een eenvoudige oude houder heeft met een losse bel.
  Tja, het leven is moelijk.

 • Matthijs Wouter

  Zou dit heel goed kunnen gebruiken om de microlamp van lenzyne die ik net cadeau gekregenvan mijn dochtertje aan te bevestigen .Omdat ze wil dat papa veilig met de racefiets thuis zou komen.

 • William Lustig

  Waarom jezelf nog langer verstoppen in het verkeer met deze HideMyBell?!

 • daylinn

  Is wel erg handig als ik de kids met de bakfiets naar school breng 😀

 • Taco ter Velde

  Nou… ik had een mooie groene voor mijn groene bike..maar door framebreuk een zwart oranje gekregen. En dat past natuurlijk niet. Tevens ben ik erg benieuwd naar de lampmount aangezien ik toch wel vaak in het donker fiets.. ultieme test : mijn deelname aan de Drenthe200

 • pien

  Dit zou geweldig zijn op mijn nieuwe fiets

 • Philippe Holvoet

  Zou prachtig staan op mijn woon werk racefiets

 • Barbara

  Handig zeg en een bel en je fietscomputer kan je kwijt, handig voor fietstochtjes met mijn man en gezin

 • Maesen Raf

  Een man zonder vrouw is als een fiets zonder een fietsbel. Deze hidemybell zou een mooi duo vormen op m’n nieuwe racefiets!

 • Chris Weijers

  Zodat mijn net nieuwe mountainbike niet meer de weg kwijt raakt, omdat ik mijn Garmin 820 dan ook op mijn mountainbike kan zetten. En dan kan ik ook nog meteen netjes bellen als het nodig is!

 • Peggy Palm

  Ideaal voor als ik pizza bezorg, ik ben namelijk nogal vaak de weg kwijt en zonder bel mogen we uiteraard niet fietsen.

 • chris de haas

  handig voor de fiets van mijn zoon, hij gaat tegenwoordig lekker wielrennen, maar ik vind het nog steeds spannend als hij vertrekt, en hoopt dat hij veilig en op tijd terug is.. met deze Garmin,, hoop ik een geruster gevoel te hebben als hij onderweg is

 • Jasper Verduyn

  Ik ga in de winter vaak buiten trainen na men werk waarbij ik mijn Bontrager ION bovenop men stuur bevestig. Ik zet hem op de laagste stand maar merk dat veel tegenliggers last hebben van het licht. Deze zou ik dus kunnen gebruiken om mijn lamp naar beneden te richten en zo de andere weggebruikers niet te hinderen

  • racefietsblog

   Hi Jasper, Gefeliciteerd, Stuur ons je gegevens en voor welke fietscomputer hij moet worden. Dan wordt hij opgestuurd. info(at)racefietsblog.nl

 • Maan Klomp

  Ja! Natuurlijk wil ik heel graag een HideMyBell met lamp houder. En weet je waarom? Ten eerste voor mezelf, omdat mijn winterfiets nog geen Garminhouder heeft. Ten 2e omdat ik gewoon niet meer op de Taxc wil en voor het 2e jaar ook ’s avonds buiten train op de racefiets en een lamphouder dan wel erg handig is. Ten 3e omdat het gewoon het beste ontwerp ooit is, mooi vorm gegeven en super handig. En ten 4e omdat de producent heel veel gratis reclame ‘krijgt’ omdat ik belachelijk veel kilometers maak per jaar en dus veel gezien zal worden met de HideMyBell 😉

  • racefietsblog

   Gefeliciteerd Maan, Stuur ons je gegevens en voor welke fietscomputer hij moet worden. Dan wordt hij opgestuurd. info(at)racefietsblog.nl

 • Anneliese

  Super handig voor op de racefiets, ik doe graag mee, zou heel erg leuk zijn om te winnen 🙂 Groetjes Anneliese

 • racefietsblog

  Dank allemaal voor jullie antwoorden. Helaas kunnen er maar drie winnen. De drie zijn: @jasperverduyn:disqus, @disqus_C8yo0SFtsf:disqus en @maanklomp:disqus. Gefeliciteerd, Mail ons even je gegevens en voor welke fietscomputer hij moet zijn.