Deze keer gaat het Kickstarter projectje dat we hieronder beschrijven over een multitool. Maar dan niet zo’n inieminie tooltje maar een iets meer robuust model met de naam Modual.

De tool heeft 13 functies (zie foto hieronder) en er is een bijpassende opberg hoesje die je handig kan oprollen. De tool ziet er een beetje uit als een futuristisch stanleymes en is ietsje groter dan veel andere multitools voor onderweg. Het voordeel is dat je een erg solide manier krijgt om je inbus of schroeven aan te draaien. Het hoesje is weer handig te gebruiken voor het opbergen van je bandje en nog wat andere spulletjes.

Nu is het streefbedrag al gehaald op Kickstarter dus dat de productie doorgaat is zeker. Een setje dat bestaat uit de tool en de opberghoes kost €49,-

Via Kickstarter

modual-8 modual-1 modual-2 modual-4 modual-5 modual-6 modual-7

Gerelateerd

Tags:
  • aradilon

    Geen kettingpons? Dat snap ik niet echt, ok dat gebruik je bijna nooit maar sowieso gebruik je een multitool alleen als je echt een probleem hebt. En een gebroken ketting kan toch gebeuren, bijna net zoveel als de andere problemen waarvoor je een multitool nodig hebt.