Shimano was nog een van de weinige merken die geen schoenen met een Boa (of soortgelijke) sluiting in haar collectie had, maar daar is gisteren verandering in gekomen. De nieuwe S-Phyre schoenen van Shimano hebben namelijk nu wel een Boa sluiting, twee om precies te zijn.

De S-Phyre RC9 is het nieuwe topmodel en is echt een performance schoen, in tegenstelling tot de RP9 schoenen die we onlangs hebben laten zien. De S-Phyre komt in de kleuren fluor geel, wit en het bekende “Shimano-blauw”. Omdat de buitenkant uit een stuk Teijn Avail microvezel kunstleer is gemaakt, ziet het geheel er erg strak uit.

De Boa sluiting die voor deze schoen is gekozen is de IP1. Uiteraard heeft hij een volledig carbon zool en het gewicht is 232 gram.

Hij komt er in zowel halve maten als breedtematen. De prijs is nog niet bekend maar ze zijn vanaf de herfst 2016 beschikbaar.

Shimano-S-Phyre-RC9-09-white Shimano-S-Phyre-RC9-01 Shimano-S-Phyre-RC9-03 Shimano-S-Phyre-RC9-02 Shimano-S-Phyre-RC9-04 Shimano-S-Phyre-RC9-05 Shimano-S-Phyre-RC9-06 Shimano-S-Phyre-RC9-07 Shimano-S-Phyre-RC9-08

Meer informatie bij Bikegear.cc

Gerelateerd