Jezelf onderscheiden op de fiets kan met prestaties maar dankzij Specialized ook met kleur!

De keuze in kleuren was al vrij divers bij het Californische fietsenmerk, zoals bij de onlangs uitgebrachte CVNDSH collectie. Met de nieuwe Color Dipped Collectie kan je nu je helm, schoenen én sokken in één unieke kleur hebben. Hyper Green is de kleur die ze hebben gekozen voor deze collectie. Opvallend natuurlijk en veel zal je het niet tegen komen. Temeer ook omdat het om een zeer gelimiteerde collectie gaat.

Het gaat om de S-Works Road schoenen, de S-Works Prevail helm en de SL Pro Tall sokken. Voor zover we weten zijn de items niet, of niet veel duurder dan de andere oorspronkelijke uitvoeringen.

Je fiets moet er wel een beetje bij passen natuurlijk, maar gecombineerd met zwarte kleding gaat dit er volgens ons best mooi uitzien! Maar is dit een kleur waar ook jullie mee gezien willen worden?

Specialized S-works Prevail Color Dipped | Racefietsblog.nlSpecialized SL Pro Tall socks Color Dipped | Racefietsblog.nl

Specialized Color Dipped | Racefietsblog.nl

Via de Specialized dealer-locator kan je vinden waar je de items kan kopen.

Gerelateerd

 • Papageno

  Een knalgele helm is wel veiliger. De kans dat automobilisten je zien is groter. Dat is de reden dat motoragenten op die kleur zijn overgestapt (en steeds meer motorrijders dit ook doen). Ik wil wel een knalgele helm, als ik hem op heb, zie ik het toch niet.

 • Timon

  Enig idee of er ook een volledig witte versie aankomt?