Specialized heeft voor 2014 weer allerlei nieuws. Wij zullen hieronder een aantal dingen noemen, met fotootjes natuurlijk.

Gisteren hebben we al kort een fotootje geplaatst op onze Facebookpagina van de Venge. Wat vooral opviel zijn de nieuwe kleuren. Verder zijn er geen grote veranderingen aan de Venge. Het fiets wordt ook geleverd met de Sram Hydraulische remmen, waar Cavandish al mee reed.

Wat wel opvalt aan de Venge zijn de 6cm hoge Roval Rapide CLX wielen met de nieuwe S-works Turbo banden. Nieuw zijn ook de CL versie van de wielen. Deze zijn wat goedkoper doordat er geen keramische lagers en  enkel gebutte spaken in plaats van dubbel gebutte spaken worden gebruikt. Helemaal onderaan (een na laatste foto)  zie je een CL40 met witte decals.

venge-2014

S-Works Roubaix Disc
Natuurlijk valt ook direct de Roubaix Disc editie op. Deze topfiets heeft de Sram Red groep en de Roval wielen zijn dus geschikt voor disc. Nice… en de disc versies zijn er in verschillende prijsklassen.

sworks-roubaix-2014 sworks-roubaix-2014-2 sworks-roubaix-2014-3 sworks-roubaix-2014-4

S-Works Evade helm
Dan is er nog de Evade aero helm. Deze hebben we al wel een aantal keren voorbij zien komen in het peloton.

evade-helm

SL4
Voor alle Tarmac en Roubaix modellen 2014 geldt dat ze nu SL4 hebben, dus met het SL balhoofdbuis met maat-specifieke buizen. Voorheen was de het SL4 alleen voor de topmodellen. Er zit nog wel verschil in het Fact Carbon dat gebruikt wordt.

Hieronder nog wat plaatjes om te kijken naar al dat moois. Zoals de handige drinkslang van de TT fiets en de raar uitziende Awol disc. Binnenkort gaan we het allemaal live zien in Duitsland op de Eurobike fietsbeurs

specialized-shiv-tt-2014-3 specialized-shiv-tt-2014-2 specialized-shiv-tt-2014 specialized-ruby-2014 specialized-amira-2014

specialized-awol-2014

Gerelateerd