Een terugroepactie van Specialized uit voorzorg voor diverse modellen. Hieronder het bericht:

JANUARI 2013

Specialized roept voorvorken terug van de modellen Tarmac SL4 van modeljaar 2012 en 2013, Crux van modeljaar 2013 en Secteur Disc van modeljaar 2013.
In samenwerking met de relevante autoriteiten en in overeenstemming met de EU richtlijnen roept Specialized Bicycle Components, Inc. op vrijwillige basis de voorvorken van de hieronder vermelde fietsen en framesets terug:

  • Alle 2012 Tarmac SL4 (geleverd voor 20 oktober 2012)
  • Alle 2013 Tarmac SL4 (geleverd voor 20 oktober 2012)
  • Alle 2013 Crux (geleverd voor 10 december 2012)
  • Alle 2013 Secteur Disc (geleverd voor 10 december 2012)

Specialized roept alle eigenaars van bovengenoemde fietsen op om niet meer te fietsen om elk mogelijk risico uit te sluiten. Omdat veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten onze eerste prioriteit is, hebben wij besloten om alle voorvorken een veiligheidscontrole te laten ondergaan. Wij vragen u om, indien u één van bovengenoemde fietsen bezit, u met de fiets bij uw dealer te melden. Uw dealer zal de nodige maatregelen nemen en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt fietsen.

Als compensatie voor de ongemakken die deze actie voor u met zich meebrengt, krijgt u van Specialized een tegoed van 100€, die u bij uw geautoriseerde Specialized Dealer kunt besteden aan Specialized accessoires.
Specialized verontschuldigt zich voor het ontstane ongemak en zal de kwaliteitseisen dermate aanscherpen dat dergelijke gevallen in de toekomst nog onwaarschijnlijker zullen zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.specialized.com

Specialized Europe Team