Misschien heb je er nog nooit zo bij stilgestaan, maar je kan nog zoveel meer doen met je top cap, dat kapje op je stuurbuis. StemCAPtain laat zien wat allemaal.

Bij Stemcaptain weten ze nuttig gebruik te maken van dat kapje. We wisten wel van mogelijkheden om er bijvoorbeeld een houder van een fietscomputer of iets dergelijks te monteren, maar dit was nieuw.

Bij StemCAPtain in Boulder, Colorado zagen ze brood in de top cap en ze hebben er klokjes, thermometers en kompassen, flesopeners en een Garmin-mount gemaakt die er precies op je stuurbuis kunnen. Het is een beetje een gimmick, maar het idee is helemaal zo gek nog niet. Best handig namelijk om de tijd altijd bij de hand te hebben door middel van een mooie wijzerplaat op je stuur. De thermometer moet je maar net willen, zelf voel ik het altijd wel aan mijn tenen dat het koud is. Een kompas is goed voor de avonturier, of voor mensen waarbij het richtingsgevoel te wensen overlaat. Allemaal dingen overigens die je fietscomputer ook kan. Dat geldt dan weer niet voor de flesopener. Hoewel, je kan je met je Garmin vast een fles bier openmaken, maar dat raden wij niet aan. Gebruik dan Garmin-mount die StemCAPtain ook in huis heeft.

Toch wel handige dingen dus. Via Stemcaptain