Natuurlijk kan je al je ritten en prestaties voor jezelf houden, maar waarom zou je deze niet delen en anderen laten meekijken? In clubverband kon dat al met Strava en dat hebben ze nu nog wat makkelijker gemaakt door deze clubs ook in de mobiele app ter beschikking te stellen.

Het is maar net waar je het voor wilt gebruiken. Misschien ben je op zoek naar groepjes in de buurt waarmee je kan gaan rijden, ben je gewoon benieuwd wat anderen doen of ga je voor de competitie en wil je per se bovenaan in het klassement staan? Het is aan jou hoe serieus je het allemaal neemt, wij vinden het in ieder geval leuk om te zien wat iedereen zoal doet op de fiets.

Je kan nu via de mobiele Strava app makkelijk via “bekijken” onderaan je scherm de clubs bij je in de buurt zien en bekijken wat daar zoal gebeurt. Wat nog niet via de app kan, maar wel via de desktoppagina is het aanmaken van evenementen. Dan plan je een (al dan niet terugkerende) rit met details, eventueel de gps-route en locatie en iedereen in de club kan zich daar dan voor aanmelden. Je kan ook vragen stellen aan de groep en kan push-berichten naar je telefoon gestuurd krijgen bij nieuwe berichten. Op die manier mis je niets en blijf je betrokken bij wat er besproken wordt in de club.

Misschien wist je het al, of ben je zelfs al lid, maar wij hebben met Racefietsblog.nl ook een eigen club op Strava! Elke fietser is welkom.

Strava-Clubs-Explore-PR_Dutch_Ride

Tags: