Ook moeite met het vinden van tijd om te trainen? De oplossing: fietsen terwijl u werkt.

En dan bedoel ik niet het werk als fietscourier, maar echt fietsen achter je bureau. Geen excuses meer dat je geplande training niet door kan gaan omdat het slecht weer is geworden, er een afspraak is tussen gekomen of dat het werk af moet. Kickstand Furniture LTD heeft een bureau bedacht waar je op je racefiets achter kan zitten. Fiets in de hometrainer, (of je gehuurde hometrainer) zweetmatje eronder en fietsen maar.

Het bureau is iets hoger dan normaal zodat je fiets eronder past. De prijs van $ 1499,- geeft toch sterk het idee dat het ook zelf te maken is met een meer Gamma/Praxis budget. Wel een leuk idee.

Tip: bij het aannemen van telefoon even stoppen met trappen ivm vreemde achtergrond geluiden (zie filmpje).

Via Kickstand

Gerelateerd

 • Dirk van Leen

  Te gek. Deze vinding kan mi de (vervelings) drempel wegnemen voor velen om in huis de hometrainer te gaan gebruiken. Win win: je werkt aan je conditie en je kunt tegelijkertijd lezen, kijken op de laptop, schrijven, administratie doen.

  Lijkt me een uitstekend product om bij de Gamma te kopen.

 • Bert

  Vraag me af of het echt werkt. Kun je 2 dingen tegelijk? Vooral als je en superconditie wil krijgen zul je meer doen dan alleen de trappers rond draaien. Als je echt geconcentreerd werkt is het moeilijk om intensief te fietsen (o.i.d.)

 • Jan Spierings

  Goed dat ING geen stroom levert, dan ben je nog verplicht om op deze manier aan je in eigen stroom te komen.

 • Joeri

  Macbook heeft Cola overleefd, kijken of MB ook tegen zweet kan 😉