Wie wordt er niet vrolijk van mooie fietsen?! En de fietsen van 8bar voldoen daar zeker aan. De nieuwe Team Edition 2018 fietsen zijn weer erg fijn. De inspiratie komt van de kleurenschema’s die bij de vorige edities werd gebruikt. Je herkent de fiets ook duidelijk als een 8bar fiets.

Het design heeft de naam “dot design” omdat als je goed kijkt de kleuren bestaan uit allemaal kleine stipjes. De wielen en zelfs het zadel heeft dezelfde design. De MITTE (adventure fiets), KRONPRINZ (racefiets) en de TMPLHOF (fixie) fietsen zijn allemaal in deze kleuren beschikbaar. Vanaf begin mei zullen de nieuwe fietsen beschikbaar zijn. En de bijpassende kledingset is van Adidas en ook die kan je bestellen.

De kleuren zul je waarschijnlijk het meeste voorbij zien komen in de vorm van de fixed gear fiets waarmee veel wedstrijden gereden gaan worden. De TMPLHOF is trouwens helemaal nieuw en is de opvolger van KRZBERG. Je ziet duidelijk dat de bovenbuis nu meer horizontaal loopt. Deze versie is afgemonteerd met DT Swiss TRC 1400 Dicut wielen met een velghoogte van 65 mm. Verder rolt de fiets op Schwalbe Pro One tubeless. Het zadel is de Brooks Cambium C13. De andere onderdelen zijn van Kappstein.

Meer informatie via 8bar.

Gerelateerd