Wit is het nieuwe zwart bij Team Sky, tenminste wat betreft de komende Tour de France. Gisteren kwamen ze met het nieuws dat ze met een wit shirt gaan rijden in plaats van een zwarte, maar wel met het bekende Sky design.

Vorig jaar heeft Castelli al met allerlei kleuren shirts getest en toen vond iedereen het wit al een fijne kleur. Dit jaar gaan ze er dus in rijden. Het bijzondere is dat fans de mogelijk hebben om met hun naam achterop het shirt te komen. Hè, denk je misschien, hoe dan?

Allereerst gaat het om het shirt dat ze tijdens de openingsceremonie aan hebben, dus niet het shirt tijdens de etappes. Online kan je je gegevens achterlaten en dan maak je kans om je naam achterop het shirt gedrukt te krijgen, in de blauwe balk. In totaal zullen er tussen de 100 en 150 namen op de shirts worden gedrukt. Wanneer je wint krijg je naast de naamsvermelding ook een exclusief cadeautje, zoals ze het noemen. Wat dat is weten we niet, maar ik hoop dat dit het betreffende shirt is. Je hebt tot 13 juni tijd om mee te doen via de Team Sky website.

Vanaf 12 juni is het witte shirt ook tijdelijk verkrijgbaar bij sommige Castelli dealers en online voor de liefhebber.

 

Gerelateerd