Twee jaar terug ontstond het idee voor het eerste WK- jurkje. Bavaria liet Supertrash een leuk jurk je ontwerpen en het werd een groot succes, mede dankzij de commerciële stunt die zij uithaalden.

Dit jaar hebben ze Spijkers en Spijkers zover gekregen om een EK jurkje te ontwerpen. Supertrash is met de Albert Heijn in zee gegaan want ook daar kun je nu een EK jurkje scoren.. en zo zijn er opeens twee EK-jurkjes!

Er komen dus steeds meer voetbaljurkjes. Een heel leuk idee, maar waar blijven de Tour-jurkjes??? Ik wil wel zo’n  jurkje! Ik heb het er zelfs voor over om Bavaria te kopen als ik er zo’n jurkje bij krijg. Wat heeft het EK dat de Tour niet heeft?  Er is toch wel een Nederlandse ontwerper die het wielrennen een warm hart toedraagt?  Ik denk zelf dat het een groot succes wordt!  Misschien ook een idee om gelijk een leuk shirt voor de heren te ontwerpen, het liefst een polo, zodat ook alle heren er leuk uitzien!

Misschien moeten we het iets verder zoeken,  van de Britse modeontwerper Paul Smith weet ik dat hij ooit wielrenner wilde worden, maar door een ongeluk ging die droom voor hem niet door. Misschien dat hij een tour-jurkje wil ontwerpen? Voor mij hoeft het jurkje niet perse oranje te zijn, dat staat mij niet zo, maar de polkadot van de bolletjestrui zou bijvoorbeeld erg leuk zijn. Ik hoop dat ooit iemand in gaat zien dat geen tour-jurkje een groot gemis is en dat er nodig een of misschien wel twee ontworpen moeten worden!

Xxxx Juist!