Een nieuw seizoen betekent nieuwe teamkleding. Trek Segafredo is overgestapt naar Santini voor hun kleding, maar het ontwerp is daarmee niet heel sterk veranderd. Het is nog steeds rood en zwart met een krijtstreep voor de koers.

Maar het is natuurlijk hun trainingskit waar je moeilijk omheen kunt. Niet verwonderlijk ook met het felle geel. Dat lieten ze in het najaar van 2016 al zien, zelfsĀ inclusief Trek fiets. Ook dit jaar gebruiken ze het geel voor de trainingen en het rood voor de koers.

De winactie
Of je er ook zo blij mee bent als Trek Segafredo kunnen we moeilijk inschatten, maar ze zijn er zelf wel blij mee en willen dat graag met je delen. Daarom mogen we drie sets kleding weggeven! Het gaat om een jersey, broek, sokken, handschoenen en koerspetje. Een beetje fris om nu al mee naar buiten te gaan, maar zodra de temperatuur hoog genoeg is, kan je er meer dan prima mee voor de dag komen, dachten wij.

Het gaat om onderstaande kleding waarbij de heren kunnen kiezen uit de rode race- of gele trainingsjersey. Voor dames is er (helaas?) geen specifieke gele trainingsjersey. De set bestaat verder uit een bibshort voor de heren of een broek voor de dames, handschoenen, sokken en een koerspet.

Wat moet je doen om een set te winnen? Laat in een reactie op dit artikel of op Facebook weten waarom jij graag het nieuwe seizoen wil beginnen in deze nieuwe set. Dat is alles. Je hebt tot maandag 12.00 uur, daarna maken we de winnaars bekend!

Via Trek

Tags: